Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
20.03.2020 – First Day (Programme is balancing)
  Section A (100 people) Section B (100 people) Section C (100 people)
08:30
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Jeremias Rößler
ReTest GmbH
Karlsruhe, Germany
Talk language:
Level of audience:
Recheck and the Sorcerer's Stone: Turning Selenium into Adamantium
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
Olivier Denoo
CFTL
Leuven, Belgium
Talk language:
Level of audience:
BDSBET (Business driven Scenario based Exploratory testing)
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Mor Korem
Verbit.ai
Talk language:
Level of audience:
How standup comedy made me a better tester
Regular Talk (40 min)
Give feedback
10:55
11:35
Aleksandra Pervunina
Wix
Talk language:
Level of audience:
Besides regular testing. Or how to use time effectively when we do not test
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:50
12:30
Irina Sergienko
Epam
Kharkov, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
How to build traceability matrix API coverage vs autotests
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Raj Subrameyer
ChaiLatte Consulting
Chicago, United States
Talk language:
Level of audience:
Rapid Exploratory and Risk Based Testing
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
12:45
13:25
Andrei Danilov
Housfy
Barcelona, Spain
Talk language:
Level of audience:
Future Ready Modular Test Code Architecture
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
13:40
14:20
Aswathy Nair
Thoughtworks
Bangalore, India
Amar Singh Tanwar
ThoughtWorks
Bangalore, India
Talk language:
Level of audience:
gRPC in microservices - Testing unravelled
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Gjore Zaharchev
Seavus
Skopje, Macedonia
Talk language:
Level of audience:
Cheat sheets are finally legal
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Mor Korem
Verbit.ai
Talk language:
Level of audience:
Testers vs. Users
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
14:35
15:15
Sagar UDAY KUMAR
Dashlane
Paris, France
Talk language:
Level of audience:
Continuous Delivery and Automation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
TMMi – THE WORLD STANDARD FOR TEST PROCESS IMPROVEMENT
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:15
Coffee break 
15:45
16:25
Tomasz Konieczny
Ro
Gliwice, Poland
Talk language:
Level of audience:
Serverless - how to speed up tests over 300 times and achieve continuous feedback?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Wim Demey
CTG
Bruxelles, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Consensus-based techniques as secret for effective entry & exit criteria
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Olivier Denoo
CFTL
Leuven, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Power games in testing
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
16:40
17:20
Ilya Kudinov
Badoo
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
Developing new testing tools you never knew you needed
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Syed Shah
iZettle
Stockholm, Sweden
Talk language:
Level of audience:
Bridging perspectives for faster quality delivery
Regular Talk (40 min)
Give feedback
17:35
18:15
Askar Ayupov
Райффайзенбанк
Omsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
How we taught people to destroy
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Semyon Vyazemskiy
ОАО Вымпелком
Ekaterinburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Automation testing as a development team
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Kateryna Chernikova
Wix
Talk language:
Level of audience:
Tune your P’s - the pop art of keeping testability under control
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:15
Standing buffet 
21.03.2020 – Second day
  Section A (100 people) Section B (100 people) Section C (100 people)
09:00
Morning tea/coffee 
10:00
10:40
Lewis Prescott
Cancer Research UK
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
Contract Testing - The route to Continuous Deployment
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Evgeny Tolchinsky
AMERIA
Talk language:
Level of audience:
Injections - 4 ways of Penetration
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
Requirements Engineering for Testers
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Number of seats 19/25
To reserve a seat, you need
log in
or
to register
10:55
11:35
Varuna Srivastava
ThoughtWorks
Toronto, Canada
Talk language:
Level of audience:
Beyond Performance using Taurus
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:50
12:30
Martin Gijsen
DeAnalist.nl
Almere, Netherlands
Talk language:
Level of audience:
Automation in testing is like your girlfriend/boyfriend
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Marcin Sikorski
Capgemini
Wroclaw, Poland
Talk language:
Level of audience:
Don't trust anyone! Basics of IoT hacking
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
12:45
13:25
Rajdeep Varma
MagicLab
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
The Joy Of Green Builds - Running Tests Smartly
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Filipp Ignatenko
Kaspersky lab
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Load testing with the Azure Batch service
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Anastasiya Soboleva
Luxoft
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Usability Testing Using Client Travel Map. Real case
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
13:40
14:20
Sargis Sargsyan
PicsArt
Yerevan, Armenia
Talk language:
Level of audience:
Building in House Scalable Mobile Lab for Automation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Michal Buczko
Spyrosoft
Talk language:
Level of audience:
7 ways to step up as a leader
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Natalya Basina
Aero
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to streamline the testing process in custom development
Regular Talk (40 min)
Give feedback
14:35
15:15
Bjorn Boisschot
CTG
Talk language:
Level of audience:
DevOps: Test Alone
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Niels Malotaux
N R Malotaux - Consultancy
Medebach, Germany
Talk language:
Level of audience:
No Questions, no Issues. Period!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Olga Erina
KODE
Tomsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
Software Quality Management Practice in SEMAT Terms
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:15
Coffee break 
15:45
16:25
Pavel Bulich
ООО KODE
Talk language:
Level of audience:
No pain, no gain: testing voice apps
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anastasiya Gurinovich
instinctools
Grodno, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Work&Play: holding the game on the project
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Vitaliy Pedash
TDNA
Zaporozhe, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Perfomance testing of Android app via Android Studio
Regular Talk (40 min)
Give feedback
16:30
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Test management Automation testing
Mobile testing Performance/Security testing
Test design and so on Psychology, learning
Functional testing New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
To leave a feedback you need to

or
Chat with us, we are online!