Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
22.03.2019 – First Day (program is forming
  Section A (450 people) Section B (450 people) Section C (200 people) Section D (100 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
Risk-Based Testing - also for Agile Projects
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Adam Smith
Piccadilly Group
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
Testing for Bias
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Evgeniy Klimenko
TDNA
Zaporozhe, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
13 labours challende. How to become a Hercules in Test Automation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
10:55
11:35
Nogens Maik
MaibornWolff GmbH
Hamburg, Germany
Talk language:
Level of audience:
Testing VR – The Testing Trinity
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Michael Pilaeten
CTG
Bruxelles, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Strategical Agile Thinking
Regular Talk (40 min)
Give feedback
11:50
12:30
Alon Linetzki
QualityWize
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Internet of Things Challenges & Testing Aspects
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
Niels Malotaux
N R Malotaux - Consultancy
Medebach, Germany
Talk language:
Level of audience:
Help! We have a QA Problem!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:45
13:25
Mette Bruhn-Pedersen
Safe Journey
Copenhagen, Denmark
Talk language:
Level of audience:
Improving Quality using Strategic Retrospectives
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Uladzislau Ramanenka
Badoo
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
My 30 day TestSphere challenge: how was it
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dmitriy Leontev
Сбербанк-Технологии
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Automated test model survey
Regular Talk (40 min)
Give feedback
13:40
14:20
Alon Linetzki
QualityWize
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
The Need for Speed - Performance Testing Challenges
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Lunch. 2st shift
Jake Brower
Credit Karma
South San Francisco, United States
Talk language:
Level of audience:
The Quality Scorecard
Regular Talk (40 min)
Give feedback
14:35
15:15
Vojtech Barta
Newired
Ostrava, Czech Republic
Talk language:
Level of audience:
Journey to Effective Reporting - Make the Impact!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Jeremias Rößler
ReTest GmbH
Karlsruhe, Germany
Talk language:
Level of audience:
When will AI take my job as a tester
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:15
Coffee break 
15:45
16:25
Aleksey Barantsev
Software-Testing.Ru
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Selenide? Katalon? Cypress? Who is the future Selenium killer?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
RAVIRALA UMA KANTH
Elsevier
Oxford, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
Test Management in Agile World
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Nogens Maik
MaibornWolff GmbH
Hamburg, Germany
Talk language:
Level of audience:
Ethics in software testing – from theory to practice
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Erik van Veenendaal
Improve IT Services BV
Talk language:
Level of audience:
Lessons Learned – Beyond the Obvious
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Number of seats is limited
To reserve a seat, you need
log in
or
to register
16:40
17:20
Attila Fekete
Freelancer
Budapest, Hungary
Talk language:
Level of audience:
How to Break the Software
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Olivier Denoo
ps_testware SAS
Leuven, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Mission possible
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
17:35
18:15
Anastasiya Hurynovich
instinctools
Grodno, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Astrologers proclaim the year of gamification. Our first game for increasing of motivation for project team
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Niranjani Manoharan
Lyft
San Jose, United States
Talk language:
Level of audience:
Containerizing your enthusiasm
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:30
SQA Days Party 
23.03.2019 – Second Day
  Section A (450 people) Section B (450 people) Section C (200 people) Section D (100 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Warsaw, Poland
Talk language:
Level of audience:
How to improve testing organization with TMMI
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Israel Rogoza
IncrediBuild
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
5 ways to speeds up your DevOps and Performance cycle
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Vipul Kocher
Verity Software
New Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Testing in the cloud
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Andrey Pavlov
T-Systems RUS
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Testing Ethics
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Hanna Kliachkovska
Autodesk
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Analytics: How your users can help you in testing
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
11:25
12:05
Igor Goldshmidt
Gett (Gett Taxi)
Tel Aviv, Israel
Talk language:
Level of audience:
Software QA Engineer Dreams. Automate everything!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Darya Lashkevich
Accenture
Riga, Latvia
Talk language:
Level of audience:
Hear me sign: Sign language translator development and test
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Valeriy Nikanorov
Sberbank
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Automated testing of mobile applications on an unstable Internet connection
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Aleksandr Treschov
MobiDev
Kharkov, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Reading iOS log. Oh, really?
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
12:20
13:00
Ilya Fomin
Oscillations
San Francisco, United States
Talk language:
Level of audience:
Three hats of quality: a tale about how different people see quality in companies from small to big, and what to do to always win
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
Baris Sarialioglu
TesterYou
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
User Experience (UX) Testing is not Rocket Science!
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Dusanka Lecic
Levi9 Technology Services
Talk language:
Level of audience:
Automation testing with Appium
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
13:15
13:55
Nikita Nalyutin
Experian
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Do-It-Yourself Hardware tools for Software testers
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Joel Oliveira
PSTQB
Coimbra, Portugal
Talk language:
Level of audience:
AI for Testers: the future today
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Vipul Kocher
Verity Software
New Delhi, India
Talk language:
Level of audience:
Generating millions of tests in a few hours - Linguistic analysis technique
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
Roman Iovlev
EPAM
Talk language:
Level of audience:
Forget about Selenium. May the JDI Light force be with you
Regular Talk (40 min)
Give feedback
14:10
14:50
Szell Szilard -reserved
Lunch. 2st shift
Johan Steyn, South Africa -reserved
15:05
15:45
Igor Goldsmidt - reserved
16:00
16:40
16:40
Coffee break 
17:10
17:50
18:05
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Test management Automation testing
Mobile testing Performance/Security testing
Test design and so on Psychology, learning
Functional testing New technologies testing (AI, blockchains, IoT, etc.)
Other
To leave a feedback you need to

or
Found a mistake?